Τηλ. Παραγγελίες: 210 6657279
Ώρες Εξυπηρέτησης Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-16:00

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier

Το ηλεκτρονικό κατάστημα booksite.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων.

Το booksite.gr συνεργάζεται με 2 εταιρείες ταχυμεταφορών Courier - "Γενική Ταχυδρομική" & "Elta Courier" - προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται κατά κανόνα σε 1 - 6 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους. Σε περιπτώσεις όπου το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο η παράδοση πραγματοποιείται κατά κανόνα σε 2 - 7 εργάσιμες μέρες.


Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία

Για παραγγελίες που αφορούν μεγάλα / βαριά / ογκώδη αντικείμενα η αποστολή μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρεία, κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό μας.

Η παράδοση των προϊόντων από μεταφορική εταιρεία γίνεται εντός ορίων πόλεως.

Εάν δεν είναι δυνατή η παράδοση στο χώρο σας από τη μεταφορική εταιρεία, ενδέχεται να πρέπει να παραλάβετε το δέμα από τις εγκαταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας, για το οποίο θα έχετε ενημερωθεί εξαρχής.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται "επί πεζοδρομίου".

Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 3-10 εργάσιμες ημέρες.

Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι δυνατή στην περίπτωση αυτή. Η παραγγελία θα πρέπει να έχει εξοφληθεί με χρέωση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ή με κατάθεσή / μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.


Παραλαβή από κατάστημα

Στο στάδιο «Τρόπος Αποστολής» επιλέξτε την «Παραλαβή από κατάστημα». Στη συνέχεια αφού επιλέξετε και τον τρόπο πληρωμής, γράψτε στα σχόλια από ποιό κατάστημα θα θέλατε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 12:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο κατάστημα που επιλέξατε.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα που επιλέξατε για 5 μέρες μετά την παράδοση της σε αυτό. Η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να γίνει και στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή.


Εγγύηση καλής συσκευασίας

Τα προϊόντα συσκευάζονται και φεύγουν από εμάς σε άρτια κατάσταση.

Αν κατά την παραλαβή εντοπίσετε φθαρμένη συσκευασία ή κατεστραμμένα προϊόντα δεν ευθύνεται το booksite.gr αλλά η εταιρεία courier.