Τηλ. Παραγγελίες: 210 6657279
Ώρες Εξυπηρέτησης Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-16:00

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier

Το ηλεκτρονικό κατάστημα booksite.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων.

Το booksite.gr συνεργάζεται με εταιρεία ταχυμεταφορών Courier - "Γενική Ταχυδρομική" - προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται κατά κανόνα σε 1 - 6 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους. Σε περιπτώσεις όπου το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο η παράδοση πραγματοποιείται κατά κανόνα σε 2 - 7 εργάσιμες μέρες.


Παραλαβή από κατάστημα

Στο στάδιο «Τρόπος Αποστολής» επιλέξτε την «Παραλαβή από κατάστημα». Στη συνέχεια αφού επιλέξετε και τον τρόπο πληρωμής, γράψτε στα σχόλια από ποιό κατάστημα θα θέλατε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 12:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο κατάστημα που επιλέξατε.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα που επιλέξατε για 5 μέρες μετά την παράδοση της σε αυτό. Η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να γίνει και στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή.


Εγγύηση καλής συσκευασίας

Τα προϊόντα συσκευάζονται και φεύγουν από εμάς σε άρτια κατάσταση.

Αν κατά την παραλαβή εντοπίσετε φθαρμένη συσκευασία ή κατεστραμμένα προϊόντα δεν ευθύνεται το booksite.gr αλλά η εταιρεία courier.